Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به قانون کشور، تمام مردان باید به مدت ۲۴ ماه خدمت سربازی داشته باشند. هرچند که در برخی از شرایط می‌توان از قانون معافیت هم استفاده کرد که افراد را برای رفتن به سربازی معاف می‌کند. سازمان وظیفه عمومی‌تمام افرادی که به خدمت مقدس سربازی می‌روند را بیمه سربازی می‌کند. سربازان بعد از پایان خدمت سربازی می‌توانند با توجه به یکسری شرایط بیمه سربازی را به سابقه بیمه تامین اجتماعی خود اضافه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تصویب قانون اصلاح تبصره ماده (۱۴) قانون کار مصوب ۳۰ فروردین سال ۱۳۸۳ مجلس شورای اسلامی و حسب آئین نامه اجرایی مربوطه مصوب ۸ تیرماه سال ۱۳۸۴ هیأت وزیران، زمینه احتساب سوابق مدت خدمت نظام وظیفه عمومی برای کلیه بیمه شدگان سازمان از سال ۱۳۸۴ فراهم شده است که در صورت ارائه درخواست بیمه شده و احراز شرایط مقرر پس از پرداخت حق بیمه متعلقه به عنوان سابقه پرداخت حق بیمه به منظور برخورداری از حمایت-های مقرر در قانون تأمین اجتماعی قابل پذیرش خواهد بود. تمامی بیمه شدگان، مقرری بگیران بیمه بیکاری و همچنین مستمری بگیران تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در صورت دارا بودن حداقل دو سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد این سازمان و داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه (برای افراد کمتر از ۵۰ سال سن داشتن کارت پایان خدمت الکترونیکی الزامی است) می‌توانند نسبت به ارائه تقاضا و پرداخت حق بیمه متعلقه اقدام کنند. برای اینکه بتوان بیمه نامه سربازی را خریداری کرد باید یکسری مدارک همراه داشته باشید. در این مطلب سعی داریم درباره اهمیت بیمه سربازی و شرایط آن توضیحاتی ارائه کنیم با ما تا انتهای متن همراه باشید.

بیمه سربازی چیست؟

بعد از اینکه افراد خدمت سربازی را تمام می‌کنند، اهداف مختلفی برای زندگی دارند. برخی از افراد بعد از خدمت قصد مهاجرت دارند، برخی دیگر تمایل دارند که در شرکت‌های خصوصی و دولتی مشغول به کار شوند و برخی دیگر هم تمایل به ازدواج دارند. داشتن بیمه سربازی برای برخی از اهداف اهمیتی ندارد اما برای کسانی که تمایل دارند در شرکت‌های خصوصی و دولتی کار کنند به عنوان ۲ سال سابقه بیمه اهمیت خواهد داشت.

با توجه به این شرایط، افراد دوران سربازی را خیلی جدی‌تر طی می‌کنند چون می‌دانند که در بازنشستگی تاثیرگزار است. با در نظر گرفتن یک سری شرایط می‌توان به ازای گذراندن هر یک سال خدمت یک سال سابقه به بیمه اضافه می‌شود.

شرایط خرید بیمه سربازی در سال ۱۴۰۱

خرید بیمه سربازی در سال ۱۴۰۱ با شرایط آسانی همراه است و به راحتی می‌توان این بیمه را تهیه کرد. سازمان وظیفه عمومی و سازمان تامین اجتماعی برای خرید بیمه سربازی آقایان  دو شرط زیر را تعیین کرده‌اند:

فرد می‌بایست حداقل ۲ سال سابقه پرداخت حق بیمه و کارت پایان خدمت داشته باشد.   اگر فردی سابقه نداشته باشد، نمی‌تواند سابقه بیمه  مربوط به خدمت مقدس سربازی را خریداری کند. همچنین کارت پایان خدمت برای افراد زیر ۵۰ سال باید به صورت الکترونیکی باشد. چنانچه فردی درخواست مبنی بر خرید بیمه خدمت  باشد، می‌بایست تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی باشد.

اگر دو شرط بالا را دارا باشید به راحتی می‌توانید سابقه این بیمه را بگیرید.

توجه کنید که اگر یکی از دو شرایط گفته شده را نداشته باشید نمی‌توانید بیمه سربازی خود را خریداری کنید. البته بهتر است بدانید که برای اضافه کردن بیمه سربازی به سابقه خود، نیازی نیست بلافاصله بعد از پایان خدمت برای خرید بیمه اقدام کنید. هر زمان که دو شرط بالا را داشتهباشید می‌توانید برای خرید این بیمه اقدام کنید.

مدارک لازم برای خرید بیمه سربازی در سال ۱۴۰۱

علاوه بر اینکه باید شرایط گفته شده را برای خرید بیمه سربازی در نظر گرفت باید بدانید که برای خرید این بیمه نامه به یکسری مدارک نیاز است تا بتوان در زمان کوتاهی خرید بیمه سربازی به سابقه شما اضافه شود. تعدادی از مهم‌ترین مدارک عبارتند از:

اصل شناسنامه به همراه کپی از تمامی‌صفحات آن کپی و اصل کارت پایان خدمت اصل و کپی کارت ملی به همراه داشت تاییدیه از یگان خدمتی

دقت داشته باشید که در ابتدا باید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و این مدارک را باید به شعبه سازمان تامین اجتماعی تحویل دهید. همچنین با پر کردن فرم مخصوص روند خرید بیمه سربازی انجام می‌شود.

قیمت بیمه سربازی در سال ۱۴۰۱ چقدر است؟

بیمه سربازی هم مانند سایر بیمه نامه‌های دیگر هزینه‌هایی دارد که باید آن را پرداخت کرد. سوالی که ایجاد می‌شود این است که هزینه این بیمه نامه چقدر خواهد بود؟

قیمت خرید بیمه سربازی با توجه به آیین نامه‌ای که از سمت قانون گذار ابلاغ شده است و مطابق با فرمول محاسبه می‌شود. با توجه به این موضوع نمی‌توان یک قیمت مشخص یا ثابت برای خرید بیمه در نظر گرفت. می‌توانید با توجه به فرمول میزان حق بیمه را محاسبه کرد. فرمول محاسبه قیمت بیمه خدمت سربازیبه شرح زیر است:

میزان حق بیمه = (نرخ) ۳۰% * مدت زمان خدمت * میانگین حقوق دو سال آخر کاری داوطلب

همچنین لازم به ذکر است که بدانید تنها ۷ درصد از مبلغ بیمه را باید بیمه‌گزار پرداخت کند و مابقی حق بیمه بر عهده دولت خواهد بود.

نکاتی برای خرید بیمه خدمت سربازی در سال ۱۴۰۱

نکات مهمی‌در خرید بیمه خدمت سربازی اهمیت دارد که باید به آن توجه داشت و رعایت آن ملزم به دانستن این نکات خواهد بود. برخی از مهم‌ترین نکات شامل موارد زیر است:

در صورتی که جزو افرادی هستید که به صورت قسطی می‌خواهند بیمه خود را پرداخت کنند، مدت زمان قسط نباید بیشتر از ۱۲ ماه طول بکشد. همچنین اگر جز افرادی هستید که بیمه خود را به صورت قسطی تهیه می‌کنند، باید تمام قسط‌ها را در موعد مقرر پرداخت کنید. هنگامی‌که برای پرداخت بیمه به صورت نقدی اقدام می‌کنید، پس از محاسبه میزان بیمه تنها تا پایان ماه فرصت دارید. در صورتی که با توجه به هر دلیلی تمایل نداشتید که حق بیمه خود را پرداخت کنید، برای پرداخت آن می‌توانید در زمان‌های دیگر از فرمول گفته شده مجدد میزان حق بیمه را محاسبه کنید. چگونگی مشاهده سوابق و خرید بیمه سربازی

برای اینکه بتوانید سوابق بیمه تامین اجتماعی خدمت سربازی خود را مشاهده کنید، باید مراحل مختلفی را سپری کرده که به شرح زیر است.

به آدرس eservices.tamin.ir سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و ثبت نام کنید. اگر از قبل در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اید نیازی به نام نویسی مجدد نیست و کافی‌ است کدملی را به عنوان نام کاربری و گذرواژه را تعیین کرده و به حساب کاربری خود دسترسی پیدا کنید.

برای مشاهده سوابق بیمه در قدم اول باید اطلاعات موردنیاز مانند:کدملی، اپراتور و شماره تلفن همراه

خود را وارد کرده و کد شناسه ارسالی به تلفن همراه خود را در کادر موجود وارد کنید. در کل می‌توانید برای ورود به سامانه سوابق بیمه تامین اجتماعی از کد ملی خود استفاده کنید.

سخن آخر

به طور کلی خدمت سربازی یکی از دوران‌هایی است که با برخی از مشکلات همراه خواهد بود. علاوه بر دغدغه‌های مالی که برای سربازها ایجاد می‌شود، خرید بیمه سربازی هم جزو مشکلاتی است که ذهن افراد را مشغول کرده است. ما در این مطلب سعی کردیم تا شما عزیزان را به طور کامل با شرایط، قیمت و مدارک لازم برای خرید بیمه سربازی در سال ۱۴۰۱ آشنا کنیم. بهتر است که برای خرید بیمه سربازی هرچه سریع‌تر اقدام کنید تا به سوابق بیمه‌ای شما ۲ سال اضافه شود. نکته قابل توجه‌ای که در آخر به آن اشاره می‌کنیم این است که اگر قسط خود را دیر پرداخت کرده‌اید، مبلغ همان قسط را باید مطابق با حق بیمه روز پرداخت کنید. همچنین در صورتی که فردی در خصوص پرداخت متعهد شده کوتاهی کند یا نسبت به پرداخت آن متعهد نباشد، سازمان تامین اجتماعی هیچ گونه مسئولیتی را قبول نخواهد کرد.

کد خبر 695720

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: برای خرید بیمه سربازی سازمان تامین اجتماعی کارت پایان خدمت پرداخت حق بیمه خدمت سربازی سوابق بیمه سال سابقه بیمه خدمت بیمه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۱۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟

به گزارش خبرنگار مهر، شورای نگهبان تیرماه سال گذشته با بررسی طرح، مالیات بر عایدی سرمایه ۱۹ مورد ایراد گرفت و آن را به مجلس بازگرداند. در نهایت بعد از گذشت یک سال نمایندگان مجلس نهم اردیبهشت ماه ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر عایدی سرمایه را برطرف و مجدد به شورای نگهبان ارسال کردند.در این طرح املاک با انواع کاربری و حق واگذاری محل، انواع خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی، انواع طلا، نقره، پلاتین و جواهرات و انواع ارز (ارز، رمز پول، رمز دارایی) مشمول پرداخت مالیات هستند.

نکته مهم آن است که مالیات بر عایدی سرمایه فقط در زمان فروش دارایی‌ها دریافت می‌شود؛ به عبارت بهتر، تمام دارایی‌هایی که پتانسیل واسطه‌گری و کسب سود در آن‌ها وجود دارد، مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می شود؛ چراکه اتخاذ رفتار سوداگرانه توسط افراد، نقش اساسی در افزایش جهشی قیمت اقلام در بازه‌های زمانی مختلف دارد. بنابراین به‌طورکلی افرادی مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند که در فعالیت‌های اقتصادی غیرمولد و سفته بازی مانند خرید و فروش مسکن، خودرو، طلا و ارز، مشغول هستند.

نرخ مالیات بر عایدی سرمایه از صفر تا ۴۰ درصد است. همچنین در تعیین نرخ مالیات بر عایدی سرمایه عواملی مثل مدت‌زمان نگهداری در موضوع مالیات موثر است. مالیات بر عایدی سرمایه فقط زمانی قابل اخذ است که دارنده ملک، خودرو، زمین، طلا و… بخواهد آن را بفروشد. این مالیات دو بخش دارد. مالیات بر معاملات مکرر و مالیات عایدی معاملات مکرر.

مالیات خودرو

مطابق با قانون مالیات بر عایدی سرمایه خودرو، نگهداری خودرو کمتر از یک سال ۳۰ درصد مالیات بر عایدی را در برخواهد داشت؛ یعنی اگر بعد از یک سال خودرویی که خریده‌اید را بفروشید باید ۳۰ درصد مبلغ مابه‌التفاوت آن را مالیات بپردازید؛ اما اگر خودرو بیشتر از سه‌سال تحت مالکیت شما باشد، دیگر مالیاتی به آن تعلق نخواهد گرفت. چون هیچ دلالی برای رسیدن به سود، سه سال صبر نمی‌کند؛.

به صورت خلاصه یعنی اگر کسی یک خودرویی را بخرد و دو ماه بعد اقدام به فروش آن کند و دوباره یک خودرو دیگر بخرد و در چند ماه بعد آن را با قیمت بالاتری بفروشد، باید نسبت به مابه‌ازای مبلغ حاصل‌شده از خرید و فروش مالیات بپردازد.

بنابراین اگر مدت نگهداری خودرو کمتر از یک سال باشد، نرخ مالیات بر سود انتقال آن ۳۰ درصد، بین یک تا دو سال ۲۰ درصد و بیش از دو سال ۱۰ درصد است.

معافیت های مالیاتی خودرو

بر اساس طرح مذکور انتقال خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی، متعلق به فرد غیرتجاری بالای هجده سال در صورتی‌که دوره تملک آن بیش از یک سال باشد و شخص فوق، مالک تمام یا بخشی از خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخص دیگری نباشد، شامل پرداخت مالیات نمی‌شود.

همچنین عایدی سرمایه حاصل از انتقال خودروی سواری دارای شماره انتظامی شخصی متعلق به سرپرست خانوار، در صورتی‌که دوره تملک آن بیش از یک سال باشد و این شخص فقط یک خودروی شخصی دیگر داشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود. درباره سرپرست خانوار، شرط دوره تملک بیش از یک سال، می‌تواند در هر پنج سال یک‌بار رعایت نشود. همچنین خودرویی که به ارث می‌رسد، شامل پرداخت مالیات نمی‌شود.

به صورت خلاصه، فروش تنها خودرو سواری با مالکیت بیشتر از یک سال، یک خودروی مازاد برای سرپرست خانوار، تعویض تنها خودروی فرد در کمتر از ۶ ماه و خودروی ارثی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف است.

کد خبر 6092860 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند
  • کسانی که زود عصبانی می‌شوند سراغ این دمنوش بروند
  • درمان کسانی که زود عصبانی می‌شوند
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟